Noutati

Investesti de acasa!
Incepand din luna ianuarie poti folosi carti de debit sau credit pentru a dona. Le multumim celor de la dot Commerce pentru ajutorul lor. [...]

Noi proiecte pe Bursa Implicarii
Incepand diin luna februarie puteti trimite noi proiecte pentru a fi inscrise pe situl Bursei Implicarii Sociale. Mai multe informatii in curand. [...]

Ultimele Proiecte

Voluntari in comunitatile rurale - Fundatia de Sprijin Comunitar
Domenii de activitate:
Educatie si cultura, Copii
Localizare: Judetul Bacau
Durata: Iunie- Septembrie 2007
Buget/Donatii: 21095/21095 [...]
DONEAZA

Serviciu mobil de ajutor pentru batrani - Caritas Alba Iulia
Domenii de activitate:
Grupuri dezavantajate, Sanatate
Localizare: Regiunea de dezvoltare Centru
Durata: Permanent
[...]
DONEAZA
Despre Bursa

Despre Bursa

Poti incepe chiar acum

Asociatia pentru Relatii Comunitare impreuna cu Fundatia Vodafone Romania, in parteneriat cu The Money Channel au lansat in 2007 Bursa Implicarii Sociale. In cadrul Bursei sunt listate proiecte atent selectate si oferite publicului si companiilor ca oportunitati de investitie cu valoare sociala.

Initiativa se bazeaza pe tendintele curente si practica internationala a implicarii sociale bazate pe performanta, si pe proiecte similare ce se desfasoara cu success in Olanda, Brazilia si Africa de Sud.

Bursa Implicarii Sociale creaza un sistem investitional similar cu cel al burselor de valori pentru a conecta organizatii non-profit ce au proiecte specifice, viabile si de impact cu investitori - companii, cetateni sau alte organizatii finantatoare - care vor sa sprijine dezvoltarea sociala a Romaniei.

Bursa asigura cercetarea, evaluarea si monitorizarea proiectelor in efortul de a lista numai proiecte si organizatii ce indeplinesc un set de criterii clare de impact si performanta.

Spre deosebire de investitiile bursiere clasice, Bursa Implicarii Sociale nu ofera un castig financiar ci unul social - o contributie la dezvoltarea sociala a comunitatilor romanesti

Bursa Implicarii Sociale doreste sa reprezinte o noua abordare a implicarii sociale a companiilor si publicului in dezvoltarea sociala. Ofera informatii credibile si mecanisme eficiente care permit decizii bazate pe performanta. In acelasi timp doreste sa dezvolte o cultura a transparentei si responsabilitatii in cadrul orgnaizatiilor beneficiare.

Mai multe informatii despre Bursa poti obtine sunand la 0264-406389 sau 0724218069, persoana de contact Catalin Gheorghe sau Madalina Ionescu.